Over Ons

Jachthut op den Hamer

Bij deze ontvangstlocatie van Landgoed De Hamert vindt u informatie om te kunnen dwalen over de heide, te genieten van het uitzicht over het Pikmeeuwenwater of zich te verbazen over het snelstromende Geldernsch-Nierskanaal. Uitgebreide wandelmogelijkheden door bijzondere natuur en daarna als afsluiting een heerlijke pannenkoek in “de jachthut” maken het tot een van de meest geliefde wandellocaties van Het Limburgs Landschap.

Geschiedenis

De aan de rand van het Landgoed “De Hamert” gelegen Jachthut werd opgericht in 1969 door de heer Grothausen. Hij maakte van de voormalige boswachterswoning een theehuis waar al snel ook pannenkoeken gebakken werden. De Jachthut was toen eerste pannenkoekenhuis in Limburg. De naam Jachthut is een herinnering aan de vorige bewoners; de vroegere boswachter. Landgoed “De Hamert” word ieder jaar weer bezocht door vele wandelaars, fietsers en andere die van de natuur komen genieten. Het landgoed is een onderdeel van de Stichting het Limburgs Landschap. Het landgoed is onderdeel van het Nationaalpark “De Maasduinen”. 

Veel gestelde vragen

Ja, honden zijn bij ons absoluut welkom. Wel aangelijnd.

Nee, het is niet mogelijk om een tafel te reserveren.  U bent van harte welkom en mochten we vol zitten doen wij onze uiterste best om u zo snel mogelijk aan tafel te krijgen.

Nee, het spijt ons maar ook voor een grotere groep is dit niet mogelijk. Het is wel mogelijk om uw groep aan te melden dat u van plan bent om te komen. Wij proberen hier dan zo veel mogelijk rekening mee te houden. Dit kan via de mail naar: info@dejachthut.nl
LET OP  ! DIT IS DAN GEEN RESERVERING 

 

 Ja dat kunnen wij. Dit is geen probleem. De bereiding van de pannenkoek kan iets langer in beslag nemen.